DJ Ray Koocks style

DJ Ray Koocks is een sfeer dj, swing dj en concert dj. Deze disciplines zet hij neer op festivals, poppodia, swingavonden, muziekcafés, afterparty’s, eetgelegenheden en privé party’s. Er kan vertrouwd worden op jaren ervaring en bij elke gig komt er een grote en diverse verzameling aan platen mee. De verzameling van DJ Ray Koocks herbergt meer dan 60 jaar aan rock geschiedenis: van juweeltjes uit de jaren 50 tot aan de vernieuwing van vandaag!

 

Bij drie podia in het noorden van het land is DJ Ray Koocks huis-dj, dit zijn Simplon, Vera en De Oosterpoort. Hij is daarnaast lid van het dj-collectief SCHEURIJZER (met DJ JK Ramone en DJ Afval) en organisator in Groningen van de WolkenDJBorrel in de Wolkenfabriek en Trash Can Night in Vera.

 

Om richting te bepalen voor programmeurs/boekers heeft DJ Ray Koocks drie vormen waarin gedraaid wordt (deze zijn natuurlijk te allen tijde ook te combineren):

 

Oldskool: rock-‘n-roll, 60’s garage, surf, rockabilly, soul, blues
Indie: garage(pop), indierock, psychedelische rock, grunge, alternatieve pop (releases van de laatste 20 jaar)
Raw: postpunk, punkrock, poppunk, hardcore, 70’s hardrock

 

Rock (‘n-roll) is uitgevonden om verroering te brengen in ons leven. Het moet gewoon stomen daar in de bovenkamer. Voor DJ Ray Koocks geldt altijd: rock (‘n-roll) en niks anders!